Parteneri

Despre CD PRESS

Recunoscuta prin seriozitate si entuziasm, Editura CD PRESS isi propune sa ramana prima alegere in domeniul produselor si proiectelor educationale romanesti de calitate, atat pentru copii si tineri, cat si pentru toti cei pasionati de cunoastere, adepti ai invatarii continue.
In cei 18 ani de activitate neintrerupta am reusit sa punem la dispozitia publicului o oferta complexa, pornind de la reviste – care imbina intr-un stil modern informatiile din programele scolare cu noutatile din viata cotidiana – pana la manuale, auxiliare, dotari scolare si programe educationale.
Continutul editorial de calitate, realizat 100% de o echipa de profesionisti, precum si in conformitate cu programa scolara pentru segmentele de invatamant carora li se adreseaza, plaseaza revistele noastre – Terra Magazin, Doxi si Pipo – pe primele locuri in clasamentul publicatiilor educationale de pe piata romaneasca.
Compania este inscrisa ca ofertant in sistemul electronic de achizitii publice www.e-licitatie.ro sub denumirea exacta de C.D. PRESS S.R.L.
CD PRESS este editura acreditata CNCSIS.

 

Ministerul Educatiei Nationale

Ministerul Educatiei Nationale sprijina programul SCOLI PENTRU UN VIITOR VERDE – Rezervatii naturale, editia a IV-a prin protocolului de colaborare nr.  64051 /2013 (MEN) si 52/2013 (Asociatia Scoli pentru un viitor verde).

 

Societatea de Geografie din Romania

Fondata la 1875, functioneaza astazi sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei.SGR sprijina programul SCOLI PENTRU UN VIITOR VERDE – Rezervatii naturale, editia a IV-a prin protocolului de colaborare nr.  7 /2013 (SGR) si 53/2013 (Asociatia Scoli pentru un viitor verde).

 

Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice

Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice sprijina programul SCOLI PENTRU UN VIITOR VERDE – Rezervatii naturale, editia a IV-a prin protocolului de colaborare nr.  4844 /2013 (MMSC) si 49/2013 (Asociatia Scoli pentru un viitor verde).